Π ρ ο ϊ ό ν τ α

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών γλυκών όπως γλυκά του κουταλιού (βύσσινο, κυδώνι, σταφύλι κ.ά), πάστες, τρουφάκια, ταρτάκια, τούρτες φρούτων, σοκολατίνες, κάστανο, παγωτό, σαμπάνια, πορτοκάλι ή κεράσι, βουτήματα κ.α.

Τ ο ύ ρ τ ε ς - Π ά σ τ ε ς

Στο ζαχαροπλαστείο μας θα βρείτε καθημερινά τούρτες και πάστες Saint Honore, σοκολατίνες, κάστανο, φρούτου, σαμπάνια, πορτοκάλι, κεράσι, παγωτό και άλλες πολλές και μοναδικές γεύσεις.

Σ ο κ ο λ ά τ ε ς - Σ ο κ ο λ α τ ά κ ι α

Στο ζαχαροπλαστείο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σοκολάτες και σοκολατάκια με διάφορες γεύσεις (κάστανο, δαμάσκηνο κ.ά) πάντα ολόφρεσκα, που θα σας ξετρελάνουν.

Γ λ υ κ ά Μ ι ν ι α τ ο ύ ρ ε ς

Στο ζαχαροπλαστείο μας θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από γλυκά μινιατούρες με διάφορες γεύσεις φρούτων και σοκολάτας συνδυασμένα με ξηρούς καρπούς, που μπορείτε να τα προσφέρετε στους καλεσμένους σας και να τους ξετρελάνετε.

Β ο υ τ ή μ α τ α - Κ έ ι κ - Σ ι ρ ο π ι α σ τ ά

Στο ζαχαροπλαστείο μας θα βρείτε γευστικά συνοδευτικά για τον καφέ ή το τσάι σας πάντα ολόφρεσκα όπως βουτήματα, τσουρέκια, κρουασάν, κέϊκ σε διάφορες εκτελέσεις καθώς και σιροπιαστά γλυκά, φτιαγμένα πάντα με τα καλύτερα υλικά.

Ε π ο χ ι α κ ά Ε ί δ η

Στο ζαχαροπλαστείο μας μπορείτε να βρείτε διάφορα καλάθια ποτών ιδανικά για μοναδικά δώρα, καθώς επίσης και ολόφρεσκα εποχιακά γλυκά όπως μελομακάρονα, κουραμπιέδες, πασχαλινά σοκολατένια αυγά, πασχαλινά τσουρέκια, πρωτοχρονιάτικες πίτες κ.α.

Γ ά μ ο ς - Β α π τ ι σ η

Tο ζαχαροπλαστείο μας προσφέρει υπηρεσία catering για μία αξέχαστη εκδήλωση γάμου ή βάφτισης.